Agenda

Zaterdag 01 juli

Legally Blonde

De Vorstin | Hilversum

 

Zondag 02 juli

Legally Blonde

De Vorstin | Hilversum

 

28, 29 + 30 juli

4 + 5 + 6 augustus

18 + 19 + 20 augustus

Zomeravond met Plzier

Hilversum

 

Zondag 10 september

Musicals in Concert

Polanentheater | Amsterdam

 

November 2023

Pietenfabriek

Door heel Nederland

 

23 & 24 maart 2024

Next to Normal

Polanentheater | Amsterdam

 

6 & 7 juli 2024

Footloose

De Vorstin | Hilversum

 

 

2022: "RENT"

RENT omvat een jaar uit het leven van vrienden die in New York wonen en om moeten gaan met relaties, liefde, verlies, armoede en aids. 

Het verhaal speelt zich af in de jaren ‘90 waar het hebben van aids vaak een doodvonnis is. Mark, een documentairemaker, besluit op 24 december 1989 een film (zonder script) te maken van het leven in de kunstenaarswijk waar hij samen met zijn vrienden woont.Mark en zijn vrienden leven in een groot kraakpand die de huisvesting is voor honderden kunstenaars en daklozen. Ze leven in een benarde situatie. De jonge bohémiens moeten zien te overleven in de snelle en chaotische New Yorkse maatschappij. Ze worden uitgespuugd doordat zij anders zijn. Zo krijgen we te maken met heel veel kleurrijke personages die bijvoorbeeld lesbisch, travestiet, nachtclubdanseres, muzikant of homoseksueel zijn. Velen van hen zijn helaas ook drager van het aids-virus. Hun excentrieke levensstijl vergt veel van ze en zorgt ook voor onderlinge conflicten.

RENT, een productie met een overweldigend en ontroerend verhaal, heeft maar één duidelijke boodschap: Leef iedere dag alsof het je laatste kan zijn!

 

Op 9 & 10 juli 2022 was "RENT" twee keer te zien in De Vorstin te Hilversum!

 

 

ARTISTIEK TEAM - RENT

Guido Dijkstra-Homan (regisseur/muzikaal leider), Jeroen Sigterman (vocal coach) & Maarten van Schalm (choreograaf)