Agenda

Zaterdag 26 oktober 2024

Spring Awakening

Polanentheater | Amsterdam

  

Zondag 27 oktober 2024

Spring Awakening

Polanentheater | Amsterdam

 

November 2024

Pakjesfeest

Theaters door heel NL

 

Zaterdag 12 juli 2025

The Prom

De Vorstin | Hilversum

  

Zondag 13 juli 2025

The Prom

De Vorstin | Hilversum

 

2022: "RENT"

RENT omvat een jaar uit het leven van vrienden die in New York wonen en om moeten gaan met relaties, liefde, verlies, armoede en aids. 

Het verhaal speelt zich af in de jaren ‘90 waar het hebben van aids vaak een doodvonnis is. Mark, een documentairemaker, besluit op 24 december 1989 een film (zonder script) te maken van het leven in de kunstenaarswijk waar hij samen met zijn vrienden woont.Mark en zijn vrienden leven in een groot kraakpand die de huisvesting is voor honderden kunstenaars en daklozen. Ze leven in een benarde situatie. De jonge bohémiens moeten zien te overleven in de snelle en chaotische New Yorkse maatschappij. Ze worden uitgespuugd doordat zij anders zijn. Zo krijgen we te maken met heel veel kleurrijke personages die bijvoorbeeld lesbisch, travestiet, nachtclubdanseres, muzikant of homoseksueel zijn. Velen van hen zijn helaas ook drager van het aids-virus. Hun excentrieke levensstijl vergt veel van ze en zorgt ook voor onderlinge conflicten.

RENT, een productie met een overweldigend en ontroerend verhaal, heeft maar één duidelijke boodschap: Leef iedere dag alsof het je laatste kan zijn!

 

Op 9 & 10 juli 2022 was "RENT" twee keer te zien in De Vorstin te Hilversum!

 

 

ARTISTIEK TEAM - RENT

Guido Dijkstra-Homan (regisseur/muzikaal leider), Jeroen Sigterman (vocal coach) & Maarten van Schalm (choreograaf)