Agenda

Elke woensdag en vrijdag

THEATERLESSEN

Basisscholen in Nigtevecht, Loosdrecht, Hilversum en Soest

 

LESSEN

Vanaf woensdag 19 augustus start ons lesprogramma. Iedere woensdagmiddag (15:00 - 16:30 uur) gaan we lekker zingen in de theaterstudio van Plzier Entertainment. Ons lesjaar bestaat uit 2 delen: Deel 1 (september t/m december) en Deel 2 (januari t/m juni). Extra bijzonder aan ons lesprogramma is dat we in december een videoclip gaan opnemen en gaan plaatsen op YouTube. Daarnaast zullen een aantal liedjes van de eindshow worden opgenomen in een echte geluidsstudio en gestreamd worden via o.a. Spotify.

 

DEEL 1: AUGUSTUS - DECEMBER

Tijdens dit eerste deel besteden we aandacht aan groepsgevoel, samenwerken en werken we aan zelfvertrouwen. Aan het einde van dit eerste blok is er een (kerst)optreden in de theaterstudio van Plzier Entertainment (dit is op de leslocatie zelf). Onze kids laten zien wat ze tijdens het eerste deel van het jaar hebben geleerd en voeren gezamenlijk een leuk (kerst)optreden op.

 

DEEL 2: JANUARI - JUNI

Vanaf januari gaan we werken aan de grote eindshow. Een show met bekende nummers en zelfgeschreven (nieuwe) nummers van Plzier Entertainment zelf. Deze eindshow zal zijn in een echt theater en is het hoogtepunt en de leukste dag van het jaar. Tijdens de show laten de kids hun zang- en danskwaliteiten aan iedereen zien (en horen!!). Op het grote podium gaat ieder kind stralen.

 

VAKANTIES

Uiteraard hebben we bij Plzier Entertainment en het HEPPIE KINDERKOOR ook vakanties. We houden ons aan de vakanties van regio Noord.

Het kan daarom soms zijn dat onze vakanties niet helemaal gelijk lopen met de vakanties van de school van uw kind(eren). In het lesprogramma staat het gehele jaarrooster (incl. vakanties).