Agenda

Elke woensdag en vrijdag

THEATERLESSEN

Basisscholen in Nigtevecht, Loosdrecht, Hilversum en Soest

 

DOCENTEN

De zangdocenten dragen de visie van Plzier Entertainment uit. Zij staan voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden Mirthe & Guido dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden, maar we gaan ook echt hard oefenen! Je komt voorbereid op de repetitie, oefent ook thuis de liedjes en je bent altijd op tijd aanwezig. De docenten zorgen ervoor dat de kinderen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang & performance. Iedereen zal stralen!!

 

MIRTHE OVERHAGE

Haai! Ik ben Mirthe, 23 jaar en ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan tijdens de repetities van het "HEPPIE KINDERKOOR"!

Ik heb veel ervaring met het zingen, acteren en dansen in het theater. Daarnaast heb ik afgelopen jaar veel muziek/zanglessen gegeven aan basisschoolkinderen in Hilversum.

Ik hou er van om musicalliedjes te zingen, maar ben ook enorm fan van top40 liedjes!

 

GUIDO DIJKSTRA-HOMAN

Hej! Ik ben Guido 26 jaar en ik ben gek op zingen! Ik geef naast zanglessen ook al jaren theaterlessen op basisscholen, dus werken met kinderen is echt mijn passie!

Naast theater en zangles geven vind ik het erg leuk om eigen liedjes te schrijven voor theaterproducties en andere bedrijven.

Ik vind het leuk dat je met zingen een boodschap of gevoel kan overbrengen op andere mensen. Een mooi gevoelig liedje of juist snel, ik houd er allemaal van!